Infrakabin, infraszauna

infra-8a-360x360

Az infravörös meleget az orvostudomány már évek óta széleskörűen alkalmazza, és korlátlanul elismeri. Már nagyszüleink is tudták, hogy az infravörös meleg elősegíti néhány betegség és testi panasz gyógyulását. Az infravörös sugárzás egy, az emberi szem számára láthatatlan, természetes elektromágneses hősugárzás, melyet minden tárgy és felület a hőmérsékletétől függően bocsát ki.

A Nap hősugárzásának megfelelő hosszú hullámú infravörös sugárzás jótékonyan és ártalmatlanul melegíti a bőr felső rétegeit. Az energia az élő szövet természetes hővezetésének köszönhetően továbbhalad a mélyebben fekvő bőrrétegekbe, ahol a véráramlás viszi tovább magával és osztja el az egész szervezetben, így fejti ki azután gyógyító és jótékony hatását.

 Bővebben az infraszaunákról, infrakabinokról

infra-5c-360x

Az általunk tervezett és épített szaunák, infraszaunák Physiotherm technológia segítségével állítják elő a megfelelő sugárzást, amely az úgynevezett hősemleges zónában történik. Ennek köszönhetően a levegő hőmérséklete alacsony tartományban marad, mégis egyenletesen melegíti a testet. 

A megoldás tökéletesen ötvözi az infraszaunák jótékony hatásait a páratlan és pihentető relaxációval, miközben gondoskodik a szervezet méregtelenítéséről, az izzadásnak hála a fogyásról, a bőr feszesebbé tételéről, az immunrendszer erősítéséről, a keringés és az anyagcsere javulásáról, a hátfájás csökkentéséről és a stressz oldásáról.

Az általunk forgalmazott otthoni Finnrelax infrakabinok egy- és kétszemélyes változatban is elérhetőek. A kabinok mindegyike magában hordozza a gondosan válogatott, prémium alapanyagokat, és a magas mérnöki tervezést.

A Finnrelax infrakabinok kaphatók közösségi felhasználásra is. A Finnrelax infrakabinok olyan kiegészítőkkel ruházhatók fel, mint például az aromaterápia, fényterápia, napfényterápia…..stb.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk prémium infraszaunák tervezésében, kivitelezésében és karbantartásában. Tekintsd meg kabinjainkat, vagy vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot és kérj díjmentes konzultációt!

 

Kattints és gyere el hozzánk egy díjmentes konzultációra, ahol szakszerű támogatást nyújtunk álmaid szauna, infra és spa helyiségeinek megvalósításához:

Díjmentes konzultáció