Tepidárium

A tepidárium szintén egyfajta spa kabin, jelentése „langyos melegedő”, melyben a levegőt a testhőmérséklet körüli hőmérsékletre, 35-40 °C-ra fűtik, 40-60 %-os páratartalom mellett. A kellemes testmelegben nem vagy csak kevésbé kezd izzadni a test, de egyenletesen átmelegszik, a hőfelvétel-leadás méregtelenít, kisimulnak az idegek. Ez a helyiség megfelel azoknak is, akik betegségük okán nem használhatják a szaunát vagy a gőzfürdőt.

 

360_230

A tepidáriumban általában mozaik csempével kirakott, 30-40 fokos padozatok kerülnek kialakításra, melyek tulajdonképpen meleg nyugágyak. Ezeken elfeküdve izzadás nélkül melegszenek fel a hidegebb testrészek, ezáltal javul a vérkeringés.

 

360_230_2

A kabin falait zártcellás, extrudált, polystyrol keményhab táblák alkotják. A csempével kirakott, 30-40 fokos fűtött falak, fűtött padok és fűtött padló biztosítják a hidegebb testrészek felmelegedését ez által javul a vérkeringés.

A kabin egyedi igények szerint is kialakítható és tengeri klímás gépészet használatával kombinálható.


Kattints és gyere el hozzánk egy díjmentes konzultációra, ahol szakszerű támogatást nyújtunk álmaid szauna, infra és spa helyiségeinek megvalósításához:

Díjmentes konzultáció