Konzultáció, tanácsadás

360_230_Konzi

Ez a lépés, amely személyesen történik egy díjmentes konzultáció keretében, a munkánk egyik legfontosabb pillére. A díjmentes konzultáció keretében lehetőségünk nyílik arra, hogy tudásunkat és tapasztalatunkat Számodra maximálisan kamatoztassuk azzal, hogy feltérképezzük az igényeidet, szokásaidat és azt az életteret, ahol a megálmodott szauna, infra és spa helyiségek helyet kapnak.

 

360_230_konzi-2

A Számodra legmegfelelőbb és legélhetőbb megoldás megszületése átgondolt és tudatos szempontok szerint tervezett koncepció függvénye. Nem mindegy ugyanis, hogy egy privát otthon, vagy egy kereskedelmi célú (közületi) létesítményről van szó. Mindkét esetben egymástól igen eltérő megközelítésekre és szempontok felsorakoztatására van szükség. Ezekből álljon itt néhány:

  • Egy otthoni használatú szaunakabin esetében például nem elhanyagolható szempont, hogy hány fős család fogja használni. Egy négyfős család részére teljesen felesleges egy 12 m2-es (túlméretezett) szaunakabin telepítése, mert az ő igényeiknek megfelel egy kisebb alapterületű is, amelybe ezáltal egy kisebb energiaigényű szaunakályha is elegendő. Az sem mindegy, hogy a szauna rituálé megkezdése előtt mennyi ideig tart a felfűtés.

  • Egy közületi kabin esetében figyelembe kell vennünk azt, hogy szélesebb közlekedési útvonalat kell terveznünk, hiszen a kabint nem csak egymással intim közelségben levő családtagok használják.

  • A szaunánkat mindig vizes helyiség mellé, vagy annak szomszédságába kell telepíteni, hiszen szaunázás közben és után alapvető igényünk a zuhanyzás és nem túl szerencsés, ha az otthonunkon belül egy másik emeletre kell rohangálnunk, lezuhanyozni.

  • Fontos szempont lehet, ha vendégek jönnek hozzánk és ők is használják a szauna, infra és spa helyiségeinket.

  • Egy közületi szaunakabin sokkal nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint egy otthoni felhasználású, ezért ezekben az esetekben nem mindegy a szaunakályha típusa vagy megerősített padkonstrukció.

  • Egy gőzkabin esetében a felhasználásra kerülő anyagokkal lehet nagyot hibázni.

360_230_konzi-3

Örökzöld kérdése ügyfeleinknek, hogy inkább a finn szaunát vagy az infrakabint válasszák. Ehhez a kérdéshez kapcsolódóan írtunk egy jó kis cikket, amit itt tudsz elolvasni, de mi röviden azt valljuk, hogy a kettő kombinálása nem vezet sok jóra.

A felsorolt példák alapján biztosan látod már Te is, hogy nem csak a wellness kabin(ok) kialakításán van a hangsúly, hanem a teljes koncepción.

Kattints és foglalj időpontot díjmentes konzultációra és mi támogatni fogunk abban, hogy a Számodra legélhetőbb wellness megoldás szülessen meg:

Díjmentes konzultáció