Tervezés

A pontos műszaki tervezés és látványterv nélkülözhetetlen része a precíz kivitelezésnek. Ebben a lépésben megtervezzük azt a koncepciót, ami az igényeid és szokásaid feltérképezése alapján a legjobban illeszkedik a helyszíni adottságokhoz.

360_230_Tervezes-1

Wellness kabinok tervezésekor a rituálészerű használat végett figyelembe kell vennünk a zuhanyzás és pihenés lehetőségét is, hiszen sokkal többet fogod használni a pihenő részben levő egyéb kényelmi funkciókat, mint magát a kabint. A tervezés során koncentrálunk a biztonság szempontjára és a megfelelő anyagok kiválasztására is. Figyelünk a kabinokban kialakítandó, megfelelő közlekedési távolságra, balesetmegelőzésre és ennek megfelelően tervezzük például egy finn szauna esetében a szaunakályha elhelyezését és a szaunapadok kialakítását.

 

360_230_Tervezes-3

Több wellness kabin létesítése esetén összehangoljuk a helyiségben a párhuzamos használati folyamatokat.

Már egy otthoni finn szauna esetében is megfontolandó – tehát, mi abszolút ajánljuk – két zuhanyzó telepítését, hiszen már két személy is hátráltatja egymást a rituálészerű használatban.

 

360_230_Tervezes-2

Mind az otthonunkban, mind a közösségű használatú létesítményekben nagyon fontos a zökkenőmentes üzemidő. A biztonságos és meghibásodásmentes üzemeltetéshez elengedhetetlen a pontos műszaki tervezés.

A wellness koncepció leírását, alaprajzi terveit és 3D-s látványterveit mellékeljük az ajánlatunkhoz. A látványterv és a műszaki terv prezentálását követően kezdődhet meg a kivitelezés.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kollégáink szakszerű támogatást nyújtanak bármely wellness kabin vagy komplex spa helyiség koncepciójának kialakításához:

Díjmentes konzultáció