Sókabin

360_230_sokabin

Főként a krónikus légúti betegségek enyhítésére vagy kialakulásuk megelőzését szolgáló wellness kezelések körébe tartozik a sóterápia. Wellness létesítményekben vagy otthonunkban erre megfelelő kialakítású spa kabin a sókamra és sókabin.

A sókabin a természetben megtalálható sóbarlang mesterségesen kialakított formája, ahol a sóbarlang mikroklímáját kősóval borított falakkal és padlózattal szimulálják.

 

360_230_sokabin-2

Az általunk kialakításra kerülő sókabinban a falak felületkezelt, ragasztott lucfenyőből készült tartószerkezetből állnak, melyek közé speciális ragasztóanyaggal összeállított Himalájai sótéglák kerülnek.

Lehetőség van a sótéglák hátsó megvilágítására is, mely növeli a kabin esztétikai megjelenését. A kabinban a pihenést ergonomikusan kialakított fából készült padok biztosítják.

A kabin egyedi igények szerint kialakítható és tengeri klímás gépészet használatával kombinálható.

 

Kattints és gyere el hozzánk egy díjmentes konzultációra, ahol szakszerű támogatást nyújtunk álmaid szauna, infra és spa helyiségeinek megvalósításához:

Díjmentes konzultáció

Hasonló termékek

Kapcsolat

FINN WELLNESS Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-186565
Adószám: 24381132-2-41

Bemutatóterem: 1037 Budapest, Szépvölgyi út 63/A


Nyitvatartás:

Tisztelt Ügyfeleink!
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kijárási korlátozásokra való tekintettel nyitva tartásunk szünetel!

ÜZLETÜNK A KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS IDEJÉN ZÁRVA TART!
Cégünk továbbiakban is üzemel! Ajánlatkéréssel, megrendelésekkel kapcsolatban kérem, keressenek minket az info@finnwellness.hu e-mail címen!