Gőzkabinok

 

A megadott feltételekkel nem található termék.

Gőzkabin

A gőzkabinok életre keltik a török fürdők fantasztikus hangulatát, élményét, és tökéletesen ellazítják a test minden egyes porcikáját, oldják a stresszt, felpezsdítik a vérkeringést. Amellett, hogy kiváló relaxációt biztosítanak, kellően regenerálják az izomzatot, hidratálják a bőr felületét, rugalmasabbá, feszesebbé teszik, de még a légzőszervi betegség tüneteinek enyhítésére is fokozottan javasolt az intenzív gőzkezelés.

Prémium kategóriás hidromasszázs gőzkabinjaink ideálisak közösségi terekbe, de még saját otthonodban is élvezheted nyugtató hatásukat. Gőztechnikájuknak köszönhetően az üzemeltetésük rendkívül egyszerű, mivel működésükért a professzionálisan kifejlesztett Hygromatik Flexline elektródás vagy opcionálisan választható fűtőszálas gőzgenerátor, illetve vezérlőpanel felelős.

Szerkezetüket tekintve zártcellás polistyrol keményhab elemekből épülnek fel, oldalaikon cementkötésű üvegszövet réteggel. Az egyedi design-al kialakított gőzkabinra az ajtókat kérheted bronz, vagy natúrszínű üvegből, a kabinok férőhelye pedig 2fő-től terjedhet.

Az általunk kínált prémium vonalat meghatározza a magas szintű mérnöki tervezés, így ügyfeleink valóságos wellness megoldásokban részesülnek, ha a hidromasszázs gőzkabinjainkat választják. Legyen szó a Finnrelax bármelyik típusú gőzkabinjáról, garantáltan biztosítják az optimális gőztermelést, gőzszigetelést, fűtést, szellőzést, valamint méretüktől függetlenül maximális védelmet nyújtanak a nedvesség ellen.

Prémium gőzkabinok kivitelezésében, tervezésében nagy tapasztalattal rendelkezünk, ezért keress minket bátran, ha időtálló, a helyiség stílusához tökéletesen passzoló mesterművet, egyedi koncepciót szeretnél!

Kapcsolat

FINN WELLNESS Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-186565, Adószám: 24381132-2-41, Bemutatóterem: 1037 Budapest, Szépvölgyi út 63/A

Nyitva tartás:
Kedves Ügyfelünk!
A nyár folyamán üzletünk megújul, ezért a július 1. és szeptember 13. közötti időszakban az alábbi nyitvatartással várjuk: HÉTFŐ-PÉNTEK: 10:00-15:00.
Azonnali elérhetőségek