Privát célú wellness megoldások

A privát felhasználásra tervezett wellness/spa helyiséget minden esetben az ügyfél teljesen egyedi jellemzői alapján tervezzük meg, amit minden esetben megelőz egy konzultáció és tanácsadás.

360_230_1

A díjmentes konzultáció során arra törekszünk, hogy a lehető legjobban feltérképezzük az igényeket és azt az életteret, ahova a megálmodott wellness hangulatot megvalósítani kívánjuk. Elsődleges szempontunk, hogy valóban olyan wellness megoldás szülessen, amely a hétköznapi rutinszerű használatot maximálisan támogatja, élvezhetővé és komfortossá teszi.

 

360_230_2

Miután egy privát célú szauna-, infra-, vagy gőzkabin egymagában még nem jelent teljeskörű megoldást, ezért a teljes wellness koncepció kialakítására fókuszálunk, hiszen csak akkor kapunk teljes értékű megoldást, ha a kabinok körüli tér kiegészül a pihenéshez és tisztáálkodáshoz szükséges funkciókkal. A végcélunk egy olyan optimális kialakítás, melyben az egyes funkciók egységes wellnessé alakulnak és tükrözik az elvárásokat.

 

360_230_3

Magán felhasználás esetén a rendelkezésre álló, a wellnessre szánt területből indulunk ki. Az előzetesen elfogadott koncepció alapján azt rendezzük be úgy, hogy az általad megálmodott wellness hangulat alakuljon ki. A műszaki tervek mellé 3D-s látványtervet is készítünk, segítve ezzel a könnyebb eligazodást. A látványtervezés segíti a tervezést, láthatóvá teszi a részleteket, áttekinthető az összhang, a berendezések több dimenzióban megtekinthetők.

Finnrelax® wellness koncepció:

  • konzultáció a családdal
  • kompromisszumok kialakítása
  • megfelelő kabinok kiválasztása
  • pihenés és tisztálkodás funkció
  • egyéni design

Az általunk elkészített wellness koncepció és terv akkor jó, ha alkalmazkodik funkcionális és financiális feltételeidhez és illeszkedik a rendelkezésre álló élettér belsőépítészeti kialakításába.

1076_760_1

Érdekelnek komplex szolgáltatásunk részletei? Ezekről itt olvashatsz bővebben, vagy:

Kattints és foglalj időpontot díjmentes konzultációra és mi támogatni fogunk abban, hogy a Számodra legélhetőbb wellness megoldás szülessen meg:

Díjmentes konzultáció

Kapcsolat

FINN WELLNESS Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-186565, Adószám: 24381132-2-41, Bemutatóterem: 1037 Budapest, Szépvölgyi út 63/A

Nyitva tartás:
Kedves Ügyfelünk!
A nyár folyamán üzletünk megújul, ezért a július 1. és szeptember 13. közötti időszakban az alábbi nyitvatartással várjuk: HÉTFŐ-PÉNTEK: 10:00-15:00.
Azonnali elérhetőségek