Finn szaunakabinok


 

Finn szauna kabinok otthonra!

A finn szauna napjainkban is hatalmas népszerűségnek örvend. Több mint 2000 éves múltjának köszönhetően számos fejlődésen ment keresztül.

A finn szaunát egyaránt használjuk „szárazon” és „nedvesen”. Ez a szauna nem sorolható be sem a száraz „német változatú szaunák”, sem a török gőzfürdők típusába. A finn szaunában a kabinban lévő 70–100°C-os levegő hőmérséklete, valamint a szaunakövek locsolásával beállított páratartalom miatt izzadunk. A finn szauna lényege a szabályozható hőmérséklet és páratartalom. A finn szaunánál a szaunázó maga dönti el, hogy „szárazon” vagy „nedvesen” (a kövekre locsolva) szeretne szaunázni. Az, hogy melyik módozat a kedveltebb, egyénileg változó és az adott személytől függ. Mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia, hogy melyik szaunázási forma számára a legmegfelelőbb. Ha valakinek az első szaunázási élménye kellemetlen volt, valószínűleg a nem helyesen megépített szauna illetve a tapasztalatlan szaunázó okolható érte. A szaunával kapcsolatos élmény mindenki számára más és más, abban azonban mindenkivel egyetértünk, hogy a szaunázás segít erősíteni és visszaállítani a testi egyensúlyt!

 

Szaunázás során a megnövekedett anyagcserefolyamat és az izzadáshoz szükséges energiafelvétel lehetővé teszi, hogy egyszeri szaunázással akár 300 kalóriát égessünk el. (Ez kb. 3-5 km-es lefutott távnak felel meg.)

A rendszeres szaunázás edzi a szívet, méregtelenít, lazítja az izmokat, tisztítja a bőrt, stresszoldó, így mélyebb és nyugodtabb alváshoz vezet.

A Finnrelax szaunaválasztékában megtalálhatóak a hagyományos kivitelű alapanyagokból összeállított típusok és a prémium kivitelű design szaunák egyaránt. Mindegyik tökéletes feltöltődést és relaxációt nyújt a testnek és a léleknek.

A finn szaunák ideálisak a felgyülemlett feszültség oldására, és kiválóak társasági élmények kialakítására.

Finn szaunakabinok beépítésével otthonodban is megteremtheted a páratlan wellness hangulatot, de üzleti célzattal is vendégcsalogatók, legyen szó akár egy hotelről vagy konditeremről. Számunkra a legfontosabb szempont minden esetben a magas minőség és a megfelelő szakértelem. Egy kézben összpontosítjuk a teljes munkafolyamatot, beleértve az anyagbeszerzést, a közös gondolkodást követő tervezést, a beépítést és a folyamatos karbantartást.

Kapcsolat

FINN WELLNESS Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-186565, Adószám: 24381132-2-41, Bemutatóterem: 1037 Budapest, Szépvölgyi út 63/A

Nyitva tartás:
Hétfő: 12:00-18:00,
Kedd-Péntek: 10.00-18.00
Szombat - Vasárnap: ZÁRVA 

Kedves Ügyfelünk!
A nyár folyamán üzletünk megújul, ezért a július 1. és szeptember 13. közötti időszakban az alábbi nyitvatartással várjuk: HÉTFŐ-PÉNTEK: 10:00-15:00.
Azonnali elérhetőségek